tack alla som kom, sicket galej, och så fina ni är!
och tack Erik Wistrand för de fina bilderna
och kolla här också
= = = = = = = = = = = = = = = = = =
Tillsammans med Hey! It’s Enrico Pallazzo ordnar vi, stans mesta litteraturfestival, en medlemsfest utan dess like.
Vi behöver dig för en afton med bokbål, boktron, interaktiv iscensättning av Alice i underlandets thebjudning, tredje stadsmakten, The Kick, Nina Natri och Göteborgs mesta tidsdesertörer PWR bakom skivspelarna och ännu mera djs som gör dig garanterat glad. Ja, om många kommer kan vi kanske lyxa till det med gratis kaffe på våra arbetsmöten inför festivalen.
Framförallt ska ni närvara för ert eget höga nöjes skull, ni vill inte ägna resten av 2010 åt avgrundsdjup ånger över att ha gjort något annat, med säkerhet mindre väsentligt, denna afton.
All denna litterära lycka blir alltså din för ynka 100 pix.
Förköp på Butik Kubik, tredje långgatan 8, eller direkt av oss – mycket viktigt är att du anmäler dig med med för och efternamn + kontaktuppgifter till fest@textival.se. Glöm inte!!!
Ett litet eftersläpp på plats, i mån av utrymme.

Just det, 6 mars är dagen, 20 till sent blir tiden, Banehagsgatan 1P är adressen.
Det som bjuds:
Tredje Statsmakten
En performancetrio med det närmsta en kvalitetsgaranti man kan komma, om man frågar oss. Marja-Leena Sillanpää, Pär Thörn, & Leif Elggren kommer Granska, informera och underhålla. Den tredje Statsmakten är som ett hemligt möte mellan William S. Burroughs, Svante Grundberg, Målle Lindberg, Laila Freivalds och Göran Greider i Mariebergsskrapan vid Fridhemsplan. En afton om döden (som den ständigt närvarande fjärde), den massmediala logiken och associationens slut.

The Kick
David Sundqvists soloprojekt The Kick förenar pop och nervig åttiotalsdystopi i lycklig förening. Perfekt för dansgolvet, perfekt för dina Dr Martens och perfekt att uppleva en dag i mars så att låtarna sätter sig riktigt hårt tills det blir vår.Alice i Underlandet med Aktör och Vänner
För Textivals fest gör Aktör och Vänner en specialläsning ur Alice i Underlandet, förvänta er trolsk scenografi och en thebjudning du sent skall glömma. Begränsat antal platser.

PWR
PWR är en duo som gör guld av allt de rör vid. Nu senast en tidning som sätter begreppen om tiden ur spel. PWR PAPER finns på festen för den som vill få uppfattningarna förvridna genom lästa ord och PWR som djs finns bakom skivspelarna för samma behandling för öronen. Vi ser fram mot det.

Nina Natri
Nina Natri, helt elektriskt pumpande och rakt igenom briljanta Nina Natri håller i detta nu på att spela in sin soloplatta. Vi kan knappt bärga oss. I väntan på hittar vi henne bakom diverse lurar i diverse DJ-bås, så även hos oss den sjätte!

Sen kommer det mera. Vi kan inte låta bli.

Gratulerar, om du är kvällstidig och gör entre före 22 ger vi dig rabatt. Alla som ämnar närvara under aftonen måste ha köpt förköpet för 100 kronor och anmält dig till fest@textival.se men du får alltså reella slantar tillbaka om du kommer tidigt. Se det som kulturstöd.