Nu är Textivals litteraturfestival 2011 ett minne blott, men vänta er information liknande den här nedan inför nästa år. Då kör vi som vanligt sista helgen i mars, lördagen har datumet 30/3. Vi hörs om det.

************************************************************************

Det är dags att boka bord på Textivals textmässa. För femte gången arrangeras litteraturfestivalen Textival. Vi riktar oss till små och medelstora förlag, kulturtidskrifter, litterärt orienterade föreningar, dess användare och ivrare. Som en del av vår verksamhet driver vi en mässa som tidigare år lockat mellan 300 och 600 unika besökare under en dag. Förankringen mellan utställande förlags utgivning och programmet är viktig och eftersom vi tidigare år fått förfrågningar från förlag i sista sekund vill vi påminna om detta redan nu. Programmet är just nu under produktion, men utrymme finns fortfarande. Deadline för samtliga programpunkter har vi i januari. Hör av er med förslag!

Mässan pågår från 11.00 – 18.00 under lördagen den 26 mars. Textival som helhet har program även på fredagen och söndagen. Under kvällen den 26 mars fortsätter kvällen med festligheter som är gratis för alla.
Utställaravgiften är 1000 kr. Denna betalas in till oss i förskott. I utställningsavgiften ingår två utställarkort, entré till Textivalfesten, länk på hemsidan samt enklare frukost innan Textival öppnar på lördagsmorgonen. Om ni vet att ni inte behöver ett helt bord utan vill dela med någon – kontakta oss. Vi ordnar med mindre ytor för en billigare peng och gör alltid vad vi kan för att så många aktörer som möjligt skall kunna medverka.

Bild från mässan 2010

Anmäl er till Magnus Bernvik på magnus@textival.se