textival på besök med bildningskomplexet                                        

En ny oumbärlig tidskrift kommer snart se dagens ljus.

På lördag den 9 juli är det starskott med många och bra gäster på Kontiki. Textival är en av gästerna och har låtit hela redaktionen fundera över sina tankar om bildning. Någon gång under kvällen blir det bildningsmättat framträdande där Textival redovisar inskickade tankar. För att ytterligare sprida magi över kvällen har textival rotat i gömmorna från millennieskiftet och kommer skapa dekorationer av tidskrifter vi minns. Vi har nämligen hört viskas att Startskottet inspirerats av en viss svensk tidskriftsklassiker.

 Bildningskomplexet är en del av Textivals verksamhet, under hösten kommer vi fortsätta undersöka bildningens  former och fallgropar med djupintyervjuer, samtal och ett specialutformat formulär. Läs mer om Bildningskomplexet här

Du vill förstås veta mer om hela programmet den 9 juli också: Läs mer här

TEXTIVAL
Den litterära aktören Textival finns där man minst anar det. Vi älskar den återkommande litteraturfestival de ordnar varje år, senast på Lagerhuset, och hoppas att en dag få vara en del av den. Textival skapar, samlar och sorterar bland ord och text, inspirerar och utmanar. Denna kväll finns de på plats med textdekorationer och med textläsning som kommer att avslöja tidningsredaktionens alldeles egna bildningskomplex.

Annonser