Vi vet så väl att mars är en månad då vårsolen inte alltid visar sig, då vintervindarna viner runt järntorget. Vi vill därför ge er hela sex olika litterära lokaler att värma er i under vår festival. Lagerhuset , Linnéstadens bibliotek , Butik Kubik och Bezdomny har vi redan berättat om, här kommer en till:

Two Little Birds, Andra Långgatan 5

Konsthantverk till kaffet, javisst. Med de mest omaka möblerna, raraste kopparna och godaste ekoläsken har detta näste kvittrat sig in i våra hjärtan. Och till Textival bullas det upp med lite extra gott då vi under deras sista lördagsöppna timma – 16 till 17 – bjuder in till Text för kaféfåglar. Det är såklart den 26 mars vi pratar om och det ges två skilda läsningar. En poet och en aktivist slår sig ned vid det turkosa skåpet och ger precis det som behövs för att kakan ska smälta lite extra mjukt på tungan.

På Two Little Birds tar vi inget inträde, men vi tycker att ni ska lägga en liten slant på den veganska kladdkakan. Och för att ta del av resten av vårt program köps festivalpass för 100 kronor, utan ett sådant missar du både samtal, författarmöten och kvällen på Lagerhuset och det vill ju varken du eller vi.