Vi vet så väl att mars är en månad då vårsolen inte alltid visar sig, då vintervindarna viner runt järntorget. Vi vill därför ge er hela sex olika litterära lokaler att värma er i under vår festival. Lagerhuset har vi redan berättat om, här kommer en till:

Linnéstadens bibliotek, Tredje Långgatan 16

Tre våningar inrymda i stadsdelens gamla brandstation erbjuder inte bara mängder av litteratur utan är också en välkomnande mötesplats och ett rum för frågor som rör de allra flesta. De arbetar aktivt med programverksamhet för barn, unga och vuxna.

För Textival håller biblioteket extraöppet för två seminarier under fredagens eftermiddag. På lördagen ges interaktiv läsning och konstverkstad för de minsta och de lite större barnen. Det blir också öppen verkstad bland bokhyllorna med överraskningar för de skrivarsugna och lekbenägna.

Att ta del av aktiviteterna under lördagen på biblioteket är fritt för alla men för att ta del av hela programmet köps festivalpass för 100 kronor, utan ett sådant missar du både samtal, författarmöten och kvällen på Lagerhuset och det vill ju varken du eller vi.

Annonser