Vi vet så väl att mars är en månad då vårsolen inte alltid visar sig, då vintervindarna viner runt järntorget. Vi vill därför ge er hela sex olika litterära lokaler att värma er i under vår festival. Så, låt oss presentera den första:

Lagerhuset, Heurlins plats

År 1919 stod Frilagerhuset färdigt att tillfälligt förvara hitfraktade varor som inte skulle tullas, sedan dess har en hel del hänt och idag är husets många våningar och långa korridorer fyllt av verksamhet. En minst sagt viktig plats för Göteborgs kulturliv med allt från förlagskollektiv och kulturprojektledarutbildning till mediaverkstäder och Pusterviksteaterns nya lokaler på bottenvåningen.

Det är här som våra utställare flyttar in med bokbord och samtalslust, erbjudanden och författarsigneringar. Här har vi också förlagt den största delen av lördagens seminarie-, workshop- och samtalsprogram samt tre konstinstallationer. Det är också här vi framåt aftonen ger vårt kvällsprogram med litterära DJ:s, artister och ett traditionsenligt firande av Earth Hour – bland mycket annat såklart. Klockan 11.00 den 26 mars slås portarna upp.

För att ta del av programmet köps festivalpass för 100 kronor, utan ett sådant missar du både samtal, författarmöten och kvällen på Lagerhuset och det vill ju varken du eller vi.

Annonser