Omdefiniera, bredda och experimentera med litteraturen och texten är en grund i det vi gör. Ofta är det viktigare för oss att genomföra evenemang i ett spännande sammanhang än att vi har fyrfärgsflyers tryckta för det hela. Själva mässan är som ett uppdrag vi genomför med och för litterära aktörer – därför att det finns ett behov vi tycker är viktigt att tillgodose. I nuläget är vi fyra personer som ägnar oss åt Textival, men en drömarbetsfördelning innehåller en hel del människor som gör olika saker.

Vill du vara med oss och arbeta med Textival på ideell basis? Bra, för du behövs. Arbetsgruppen är allt för liten för vad vi vill bjuda litteraturintresserade på. Vi ses måndagen den 1 november, det blir skoj.

Med mötet hoppas vi träffa er som vill vara en del av arbetet med Textival, så kom gärna förbi. Vi bjuder på saft och hembakt kaka, berättar lite om verksamheten och försöker charma till oss ett gäng personer som inte har något emot lite gratisengagemang för att se till att femte året av Textival blir lika bra som de tidigare åren. Och det är på riktigt. Vi behöver fler engagerade personer, det blir tungt värre annars.

Måndagen den första november. Bezdomny Tredje Långgatan 13a, 18.00-20.00. Drop in fungerar utmärkt.