Bokdagar i Dalsland bjöd på stundtals regntunga men alltjämt strålande dagar med litteratur och kreativitet vitt och brett. Textival deltog i Ungas Bokdagar – på lördagen utmed Södra Ågatan och på Söndagen utanför Kulturmagasinet.

Ljudbok 3.0 installerades på Lördagen på cafét Salladsboden där hungriga tog del av den talade litteraturen i väntan på en halv hålkaka eller en burk sallad. Ljudbokens söndag tillbringades i ett tält på festivalområdet och lockade pausfåglar till lyssnarfest mellan alla författarmöten och kaffekoppar.

Dessutom hade Textival och Ladyfest Göteborg med sig Papercuts – radikalt hantverk, queert pyssel, ifrågasättande slöjd och det broderades, klipptes, skrevs och diskuterades.

Vår litterära tipsrunda gav med tre frågor gott om hjärngympa och minimal kroppslig motion – många tog sig tiden, några svarade rätt och fick en påse, en pin eller nåt annat.

Lövverket bredde ut sig mellan träd och staket till mångas glädje och intresse. Här hittar ni några bilder från det, på plats både på Södra Ågatan och sen på festivalområdet utanför Kulturmagasinet. Och alla texter som medverkade i Lövverket hittar ni samlade här

Annonser