Nu går det att boka bord till Textival 2009! Lördag 28 mars är det dags – tredje gången gillt.

•    Tidigt i arbetet med 2009 års Textival bestämde vi oss för att arbeta utifrån ett tema. Under det gångna året har LJUD kommit att ta en allt större del i våra projekt och vi valde därför att ha temat Ljud under nästa år. Detta kommer bland annat att ta sig uttryck i inläst material och konstnärliga samarbeten.
•    Vi arbetar just nu med att skapa bättre förutsättningar för Textival lokalmässigt. Mest troligt är att vi håller oss runt Långgatorna, men använder fler lokaler än Win-Win. Vi har trivts bra där, men har svårt att möta både publiktryck och våra egna ambitioner, varför vi nu letar kompletterande lokalare i anslutning till Långgatorna.
• Liksom förra året kommer vi att anordna ett frukostseminarium enbart för utställarna, i syfte att ge något mer än en mässa och skapa en trevlig och givande start på dagen.
Magnus Bernvik är ansvarig för utställare. Kontakta honom om du har frågor, synpunkter, idéer – eller helt enkelt vill boka plats på Textival. Trycket på Textival är stort och platserna går åt fort, så glöm inte bort att anmäla er i tid.

magnus@textival.se

Telefon: 0703-238 644

Annonser