Enbart för utställarna börjar vi dagen med frukostseminariet EN GOD START.
Moderator Annina Rabe leder samtalet om framtidens litteratur från nättidskriften via boken som konstnärligt verk till hur litteratursynen egentligen är hos folket såväl som hos makten. Linn Greaker, Carl Forsberg och Chinaski Nyberg tar med sig sina respektive perspektiv och delar med sig av sin syn på litteratur igår, idag och imorgon.
Annina Rabe är litteraturskribent och kritker, som bl.a. driver bloggen Shampoo Rising, har skrivit ”Goda Nyheter” och syns regelbundet i bl.a. Svenska Dagbladet.

Chinaski Nymark sitter bland annat med verksamhets- och projektstöd för musik och litteratur på Göteborgs kulturförvaltning och kommer med sitt perspektiv från maktens korridorer.

Linn Greaker är grafisk formgivare och kommer prata om grafisk design och visuell kommunikation som ett sätt att berätta. Nyutgivna boken ”Finnes: sorg Sökes: tröst” och samarbetet med förlaget Habibi är utgångspunkterna. Möjligheter och begränsningar med att ge ut på ett mindre förlag såväl som boken som fysiskt medium kommer bearbetas.

Carl Forsberg driver eget förlag och är nybliven verksamhetsledare för Medieverkstäderna och kommer med inriktningen det moderna sättet att nätverka och skapa media, digital bildbehandling, video, webb och animation.

Annonser