I ett myller av andra litterära och mediala pärlor arrangerar Textival en litterär picknick. Vi bjuder upp till ett potpurri av textfängda artister och aktiviteter.

Textival riktar som vanligt blicken mot det inte alltid uppenbara, de mindre förlagen, den enskilda skribenten, kulturtidskriften och poeten. Vi vill nå alla som är på nyfikna på orden och texten. Tidskrifter och förlag, seminarier och uppläsningar står i centrum.

Ta med den utlästa boken och få en ny under vårt bokbytarhäng med tillhörande auktion, kom och byt Kafka mot Jansson, Stridsberg mot Sjölin.

 

Vi har samlat några av våra favoritförfattare till FÖRFATTARBIKT. Tillsammans med en liten publik får de tillfälle att bekänna synder och prata om textens betydelse i deras skrivande – vi lovar intimitet och trivsel. Klara författare som är redo att bikta sig är:
JOHANNES ANYURU
ELIN BOARDY
HENRIK BROMANDER
UKON (Ulf Karl Olov Nilsson)

När ögonen tröttnat på läsandet och öronen vill höra annat än folkmassors sus så finns hörlurarna där för er. Några fantastiska skribenter delar med sig av sina texter i vår alternativa ljudbok. Blunda, luta dig tillbaks och lyssna.

 

På filten kommer det också att finnas tillfällen för era egna ord att få nytt fäste, workshops av olika slag blandas med sällskapliga spel och kreativa hörn.

Annonser